Novice
22. 01. 2018
V ZADNJI MINUTI OB ZMAGO
V 12. krogu 2. SFL sta se v Športni dvorani Zagorje pomerili domače moštvo ŠD Mlinše in gostujoče moštvo KMN Tomaž. Mirno lahko zapišemo, da smo spremljali zelo dobro srečanje dveh izenačenih ekip, ki nista zaman v vrhu 2. SFL. Domače moštvo je bilo blizu nove zmage, žal pa jim je v zadnjih trenutkih srečanja nekoliko pošla koncentracija, kar so gostje s pridom izkoristili in postavili končni rezultat srečanja 2:2. Naše moštvo je trenutno uvrščeno na 5. mesto prvenstvene lestvice z minimalnim zaostankom za 3. uvrščeno ekipo. Še boljše pa se je ta vikend odrezala ekipa do 19 let, ki je kljub številnim poškodbam, prikazala eno najboljših predstav v sezoni in z rezultatom 10:6 odpravila svoje vrstnike iz ekipe KMN Meteorplast.
29. 01. 2018
V DRAMATIČNI KONČNICI DO ZMAGE
Naše člansko moštvo se je v 13. krogu 2.SFL odpravilo na gostovanje v Logatec, iz katerega se je vrnilo s pomembnimi 3 točkami. Gledalci, ki so se zbrali v velikem številu so lahko spremljali zanimivo srečanje, ki se je v korist našega moštvo obrnila v samem zaključku tekme. Takrat se je naše moštvo pri zaostanku z rezultatom 3:2 odločilo za tvegano igro brez vratarja. Ta igra se jim je na koncu obrestovalo, saj so zabili kar dva zadetka ter se na koncu veselili zelo pomembne zmage z rezultatom 4:3. S to zmago se je naše moštvo povzpelo na 3. mesto prvenstvene lestvice. Že v petek pa naše fante čaka nov zahteven preizkus, saj se bodo v domači športni dvorani pomerili z vodilno ekipo lige FSK Stripy.
10. 02. 2018
V GOLIADI USPEŠNEJŠI
V okviru 15. kroga 2. SFL se je naše člansko moštvo odpravilo na gostovanje v Maribor k tamkajšnji ekipi KMN Miklavž. Začetek tekme je potekal po naših željah, saj smo povedli z rezultatom 3:0, nato pa je sledil nerazumljiv padec v igri in domačim je uspelo izid izrnačiti na 3:3. K sreči je sledil premor med obema polčasoma. Drugi polčas so naši fantje odigrali veliko bolj odgovorno in disciplinirano, plod te igre pa je bil tudi končni rezultat 9:5 v našo korist.
15. 02. 2018
STRIPY TOKRAT BOLJŠI
V zaostali tekmi 14. kroga 2.SFL sta se v torek v zagorski športni dvorani pomerili ekipi ŠD Mlinše in FSK Stripy. V zanimivi tekmi so se na koncu 3h točk veselili gostje, ki so kljub zaostanku ob polčasu z rezultatom 1:0, v drugem polčasu pokazali več znanja in se veselili zmage z rezultatom 4:1. Kljub porazu so se naši fantje prikazali v pozitivni luči, žal pa tokrat sreča ni bila na njihovi, saj so si zabili kar dva nesrečna avtogola, sodnika pa sta jim tudi razveljavila zadetek pri rezultatu 1:1.
Kontakt
031 345 892 / 031 294 110 / 040 604 344
sdmlinse@gmail.com
© 2018 Športno društvo Mlinše. Vse pravice pridržane.